Biljartkraker in Den Haag

Nummers 1 en 2 van Buffalo League in sterkste opstellingen voor cruciale wedstrijd in titelstrijd

05 februari 2020

Na de 8-0 overwinning in de competitie op de nummer drie, ‘t Hartje Van Oosterhout, en de 0-8 (2-10) bekeroverwinning in Boxtel op ‘t Ivoor, wacht komende zondag voor HCR Prinsen uit Haarlo de driebandenkraker in Den Haag tegen S.I.S. Schoonmaak en Herstel.

“Dit kun je echt wel de kraker van het weekend noemen. Wij hebben slechts één punt achterstand op de koploper en ons is er alles aangelegen om in ieder geval die achterstand niet groter te laten worden. Thuis wonnen we wel enigszins verrassend met 8-0 maar in het biljartwereldje is alles mogelijk”, aldus captain Dinand Prinsen.

 

 

“Ten opzichte van de eerste wedstrijd heb ik mijn team slechts op één plek gewijzigd. In deze topper kan ik nu wel beschikken over Dick Jaspers, waardoor Eddy Leppens naar twee verhuist en Jelle Pijl en Raymund Swertz weer op de plaatsen drie en vier spelen. Collega Cor Trampe stuurt zijn beste vier spelers naar de tafels te weten Eddy Merckx, Jean van Erp, Raymond Burgman en Jeffrey Jorissen.

De eerste twee partijen in Den Haag in Biljartcafé Jorissen beginnen om 13:00 uur en zijn voor de thuisblijvers live te volgen via Kozoom.com .

 

Tekst: Jaap Gonning
Archieffooto Dick Jaspers HCR Prinsen ©Jan Rosmulder

Buffalo League Den Haag Driebanden
Volg ons online