Grand Prix: finaledag rechtstreeks op Kozoom

Zestien spelers beginnen vandaag, zaterdag, aan de knock-out ronden van de Grand Prix in Capelle aan den IJssel met Jaspers, Burgman, Van Erp en Christiani als favorieten

28 september 2019

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De voorronden zijn gespeeld, vandaag (zaterdag, 11.00) starten in De Terp in Capelle de knock-out fases van de Grand Prix. Het hele programma van finales wordt afgewerkt vandaag, vanaf de 1/8e finales tot en met de finale. En al die wedstrijden worden vandaag uitgezonden op Kozoom. Dick Jaspers was de hoogste in moyenne in de eerste ronde van het hoofdtoernooi met 1.766 net voor Harrie van de Ven met 1.764, van wie hij zo verrassend verloor.

De poulewinnaars van vrijdag waren Jean van Erp (8 punten, 1.739), Jack Wijnen (8 punten, 1.318), Martien van der Spoel (8 punten, 1.250) en Volkan Cetin (4 punten, 1.197). In de poule van Cetin werd Jack van Peer tweede, Therese Klompenhouwer, net als de twee koplopers met vier matchpunten, werd op moyenne uitgeschakeld en kan zich opmaken voor de reis naar Valencia, waar ze maandag aan het WK voor dames begint en haar titel verdedigt.

De wedstrijden voor de 1/8e finales zijn:
11.00:
Harrie van de Ven-Kay de Zwart
Volkan Cetin-Jeffrey Jorissen
Raymund Swertz-Dick Jaspers
Jean van Erp-Jack van Peer

13.00:
Barry van Beers-Frans van Schaik
Jack Wijnen-Roland Uijtdewillegen
Martien van der Spoel-Dave Christiani
Raimond Burgman-Huub Wilkowski.

Tekst: Frits Bakker

Foto: Raimond Burgman

 

 

 

Burgman, Raimond Driebanden Grand Prix
Volg ons online