Biljart app voor gebruikers Android

Doel van deze app: alle biljarters te ondersteunen tijdens hun competitie; spelen van competitie voor carambole- en driebandenspelers nog leuker te maken door alle resultaten direct in een app te kunnen zien

15 december 2016

Biljartpoint, automatiseerder van de biljartsport, ontwikkelt momenteel een biljartapp in opdracht van de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond).

Het doel van deze app is om alle biljarters van Nederland te ondersteunen tijdens hun competitie, en zo het spelen van competitie voor carambole- en driebandenspelers nog leuker te maken door alle resultaten direct in een app te kunnen zien.

De Biljart App is gekoppeld aan de wedstrijdsoftware van Biljartpoint, waar uitslagen van biljart competitiewedstrijden te zien zijn.

De app is bedoeld voor competitieprogramma, uitslagen en standen van de verschillende competities van de KNBB sectie Carambole en Sectie Driebanden, en andere biljartorganisaties waarvan de competities in de wedstrijdsoftware van Biljartpoint zijn vastgelegd.

Per heden is de testversie van de Biljart App beschikbaar voor gebruikers van Android, en te downloaden in de Google Play Store.

De komende periode zullen er steeds updates zijn om functionaliteiten te verbeteren. Er wordt gewerkt aan een versie voor iOS met aanvullende functionaliteit, zoals de mogelijkheid dat de app ook resultaten van collega bonden kan tonen.

Driebanden
Volg ons online