Teamcompetitie

In de week van 6 september is de Nationale Competitie Driebanden weer van start gegaan met als sluitstuk van de week de start van de DKM Tools League (Eredivisie) op 13 september.

De Nationale Competitie Driebanden mag zich tot de sterkste competities van de wereld rekenen waarin naast Dick Jaspers, Therese Klompenhouwer, Raimond Burgman, Jean-Paul de Bruin en Glenn Hofman (om maar een paar van de Nederlandse Topspelers te noemen) ook diverse buitenlandse toppers te bewonderen zijn.

Op de onderliggende pagina's vindt u alle gegevens over de DKM Tools League (Eredivisie), Eerste-, Tweede-, Derde- en Vierde divisie.

 

Reglement voor het komende seizoen (PDF)
Ranglijst voor het komende seizoen (PDF)
Overzicht van de toegewezen licenties
 

Alle reglementen vindt u ook op de website van Driebanden. U vindt daar in de loop van deze week ook het actuele reglement van de Bekercompetitie.

KNBB & KNBB Sectie Driebanden wensen u een heel plezierig, gezond en sportief seizoen toe!

 

 

 

 

 

Teamcompetitie Driebanden

Binnen de sectie Driebanden kun je deelnemen aan de divisies driebanden groot. De competities driebanden groot zijn van Eredivisie tot en met vierde divisie, en worden gespeeld op matchtafels. (Dit zijn de grote tafels, veelal voor de meer gevorderde driebanden spelers. De ‘normale’ tafels zijn driebanden klein; wil je je daarvoor inschrijven zie dan de tekst van carambole.)

Je kunt via een vereniging of rechtstreeks met een team aan de divisies deelnemen. Na de sluiting van de inschrijving wordt de indeling van de competitie opgesteld. Er wordt na toepassing van degradatie/promotie ook ingedeeld op basis van speelsterkte van het team/spelers.

Driebanden in Nederland is landelijk georganiseerd. Door de indeling van de competitie in een Eredivisie, waarin alle nationale en vele internationale toppers deelnemen,  t/m een 4e divisie, heeft zij alles te bieden voor recreant t/m de topsporter. Door de regionale indeling zijn er zeker ook bij jou in de buurt mogelijkheden om aan deze competitie deel te nemen.

Wil je met minimaal zes of meer vrienden deel gaan nemen aan de Driebandencompetitie dan kun je tijdens de inschrijfperiode een team aanmelden. Kun je geen team formeren maar wil je wel graag aan de competitie deelnemen dan kun je je het beste melden bij een van de biljartzalen. Ongetwijfeld kunnen ze je daar in contact brengen met een daar reeds spelend team. Veel teams kunnen wel extra spelers gebruiken en deze spelers kunnen je ongetwijfeld op weg helpen binnen de KNBB competitie en ook helpen je spel te verbeteren.
 

Volg ons online