Teamcompetitie

Teamcompetitie Driebanden

Binnen de sectie Driebanden kun je deelnemen aan de divisies driebanden groot. De competities driebanden groot zijn van Eredivisie tot en met vierde divisie, en worden gespeeld op matchtafels. (Dit zijn de grote tafels, veelal voor de meer gevorderde driebanden spelers. De ‘normale’ tafels zijn driebanden klein; wil je je daarvoor inschrijven zie dan de tekst van carambole.)

Je kunt via een vereniging of rechtstreeks met een team aan de divisies deelnemen. De inschrijving sluit eind juni en na sluiting wordt de indeling van de competitie opgesteld. Er wordt na toepassing van degradatie/promotie ook ingedeeld op basis van speelsterkte van het team/spelers.

Driebanden in Nederland is landelijk georganiseerd. Door de indeling van de competitie in een Eredivisie, waarin alle nationale en vele internationale toppers deelnemen,  t/m een 4e divisie, heeft zij alles te bieden voor recreant t/m de topsporter. Door de regionale indeling zijn er zeker ook bij jou in de buurt mogelijkheden om aan deze competitie deel te nemen.

Wil je met minimaal zes of meer vrienden deel gaan nemen aan de Driebandencompetitie dan kun je tijdens de inschrijfperiode een team aanmelden. Kun je geen team formeren maar wil je wel graag aan de competitie deelnemen dan kun je je het beste melden bij een van de biljartzalen. Ongetwijfeld kunnen ze je daar in contact brengen met een daar reeds spelend team. Veel teams kunnen wel extra spelers gebruiken en deze spelers kunnen je ongetwijfeld op weg helpen binnen de KNBB competitie en ook helpen je spel te verbeteren.
 

Volg ons online