Coronamaatregelen op Grand Prix Rosmalen

Alle relevante informatie voor spelers en bezoekers van de eerste Grand Prix van dit seizoen

14 augustus 2020

De Grand Prix de Hazelaar (17 t/m 29 augustus) in Rosmalen wordt de opening van het Grand Prix driebanden seizoen 2020-2021. Hier kijken we allemaal erg naar uit!

M.b.t. de situatie rond COVID-19, namens de uitbaters en de sectie Driebanden, zijn een aantal coronamaatregelen opgesteld voor spelers en bezoekers. Zorg dat u op de hoogte bent!

 

 

Frank van Rooij en Marko de Leeuw van Sportfoyer de Hazelaar over deze coronamaatregelen:

"Tot onze grote vreugde is ons de eer gegund om de eerstvolgende Grand Prix te mogen organiseren. Dat kunnen we NU zeker niet alleen. Onze zaak hebben we met veel zorg ingericht volgens de regels van het RIVM. Wij vragen u dan ook om geen stoelen of krukken te verplaatsten. Iedereen moet namelijk zitten, zowel binnen in de zaak als eventueel op het terras."

"Met uw hulp kunnen we zo een mooie Grand Prix laten spelen die voor iedereen veilig is. Let op elkaar en volg de regels, want ook na deze Grand Prix willen we graag verder dus een goed verloop van de Grand Prix is in ieders belang."

"Om teleurstellingen te voorkomen willen wij al onze gasten die vanaf 19 augustus t/m 29 augustus in sportfoyer de Hazelaar willen komen genieten van de Grand Prix, vriendelijke vragen om vooraf te reserveren via telefoonnummer 073 - 5214742. Dit kan vanaf maandag 17 augustus a.s. (16.00 uur)."

"Vanwege de RIVM-maatregelen zijn er in de biljartzaal helaas maar een beperkt aantal ZITPLAATSEN, vandaar het uitdrukkelijke verzoek om vooraf te reserveren als je naar Rosmalen komt! Het reserveren is niet nodig voor de deelnemers die op de dag dat zij moeten spelen aanwezig zijn, breng je echter een trouwe supporter mee vergeet dan niet om ons even te bellen, dit om teleurstellingen te voorkomen!"

 

Heel veel kijk en speelplezier,
Frank van Rooij en Marko de Leeuw
Sportfoyer de Hazelaar en alle vrijwilligers van BV de Hazelaar

 

 

Alle relevante links voor de Cosmos Diamond - Grand Prix Rosmalen:

Informatiepagina Cosmos Diamond - Grand Prix Rosmalen
Facebookpagina KNBB Sectie Driebanden 
Poule-indelingen Cosmos Diamond - Grand Prix Rosmalen
Wedstrijdschema Cosmos Diamond - Grand Prix Rosmalen
Coronamaatregelen Cosmos Diamond - Grand Prix Rosmalen

 

Tekst: KNBB
Uitgelichte coronafoto: rechtenvrij via Unsplash
Sfeerfoto Driebanden: Martin van Oostveen

Coronavirus Driebanden Grand Prix
Volg ons online