Cosmos nieuwe ballensponsor KNBB Sectie Driebanden

"Naast de huidige partner Saluc, die al jaren de sponsor is van onze Masters, Bekerfinale, NK Dames en NK Junioren, is deze partner een welkome aanvulling"

26 februari 2020

Vorige week is in Nieuwegein door KNBB Sectie Driebanden een overeenkomst bereikt met Cosmos Industry Co. Ltd.

Het Koreaanse bedrijf, gerepresenteerd door eigenaar Mr. Kim Jonghee, zal gedurende 2020 en 2021 de exclusieve ballenleverancier zijn van de Divisiekampioenschappen, de Grand Prix Dames en de Grand Prix Jeugd.

De vier Grand Prix toernooien per seizoen zullen gaan heten de Diamond Balls Grand Prix.

 

 

Hans de Bruin (KNBB sectie Driebanden): “We zijn verheugd dat we Cosmos hebben kunnen binnenhalen als ballenleverancier voor de genoemde evenementen, en dat de komende twee jaar op de Divisiekampioenschappen en de Grand Prix toernooien zal worden gespeeld met Cosmos Diamond Billiard Balls. Naast de huidige partner Saluc, die al jaren de sponsor is van onze Masters, Bekerfinale, NK Dames en NK Junioren, is deze partner een welkome aanvulling. Deze overeenkomst houdt tevens in dat Cosmos ballen, mits er geen exclusieve overeenkomst is met een andere ballenleverancier, zijn toegestaan bij driebanden wedstrijden van KNBB Sectie Driebanden.”

Bennie Deegens: “Het is niet alleen een strategische stap van dit Koreaanse bedrijf richting de Europese markt, die wij zien als een bevestiging van de grote sportieve en commerciële waarde van onze driebanden events, maar ook een stap voorwaarts richting onze organisatoren van de Grand Prix toernooien. Hiermee kunnen we deze organisatoren een stuk tegemoet komen in de kosten voor deze Grand Prix’s. Dit kan niet altijd met een financiële bijdrage. Indien wij er in de toekomst in slagen om voor iedere Grand Prix, naast de 4 sets Cosmos Diamond Billiard Balls, ook nog eens 4 biljart lakens gesponsord te krijgen, worden de organisatoren van onze evenementen alleen maar blij. ”

 

Website Cosmos Billiard Balls

 

Tekst: KNBB Sectie Driebanden

Biljartmaterialen Driebanden Secties
Volg ons online