Driebanden verheugd met samenwerking Buffalo.nl B.V.

Buffalo.nl B.V. heeft vorige week donderdag het contract met de sectie Driebanden opnieuw met een jaar verlengd.

09 oktober 2018

De heer Bary, eigenaar van Buffalo.nl B.V. sprak daarnaast de intentie uit om ook de komende jaren te blijven samenwerken met de sectie Driebanden daar waar het gaat om training en opleiding van onze jeugdige driebanders.

 

 

Om deze intentie kracht bij te zetten stelt de firma de matchtafel in hun showroom beschikbaar voor trainingen van de jeugd. Deze tafel wordt op een mooie plek neergezet, waardoor er een gevoel wordt gecreëerd van een “Buffalo Trainingscenter “. Afgelopen zomer werden de jeugdige talenten door Buffalo allemaal al voorzien van de “Jong Oranjekeu”.

Paul Brekelmans, coördinator Jeugd: ” Dit is een fantastisch initiatief waardoor we in het westen en noordwesten van het land een mooie trainingsgelegenheid krijgen. Huur- en reiskosten worden hierdoor tot een minimum beperkt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat onze jeugd en trainers affiniteit krijgen met onze sponsor. Mooier en beter kan eigenlijk niet. “

Een en ander betekent dat ook de competitie in de Eredivisie dit jaar weer de naam Buffalo League draagt. Door de ontwikkelingen rond de live uitzendingen door Kozoom, is deze competitie dubbel interessant geworden. De voorbereidingen voor de live uitzendingen zijn in volle gang en eerdaags zullen de eerste wedstrijden met live-scores en livestreams te zien zijn.

Hans de Bruin, penningmeester van de sectie: ”Het is fantastisch dat we weer overeenstemming hebben bereikt met Buffalo en het contract weer voor een jaar is verlengd. Dit maakt het voor onze sectie mogelijk om de trainingen verder te financieren, hoewel we in het voorjaar wel met onze trainers om tafel gaan, om te bezien of we hier of daar wat moeten bijstellen. Met deze ruggensteun van Buffalo.nl B.V. kunnen we voor dit seizoen in ieder geval weer verder op de ingeslagen weg.”

 

 

Tekst & foto: KNBB Sectie Driebanden

Buffalo Buffalo League Driebanden
Volg ons online