Ed Haneveer overleden

Afgelopen vrijdag, 7 januari, is Ed Haneveer op 61-jarige leeftijd overleden.

12 januari 2022

Ed was, samen met zijn vrouw Sjan, een trouw bezoeker van wedstrijden in het driebanden in zowel het binnen- als buitenland. Als hij even niet in de gelegenheid was om zelf wedstrijden te bezoeken, probeerde hij vanuit de huiskamer alles te volgen via Kozoom, waar hij één van de trouwe bezoekers op de "Kozoom chat" was.

 

 

Nadat hij in het voorjaar enkele weken "proef" draaide in het bestuur van de sectie Driebanden van de KNBB, werd hij in juni in het sectiebestuur gekozen. Ed vond al snel zijn plekje binnen het bestuur en had daar grote plannen voor de toekomst. Hoe wrang was het dan ook toen wij medio september van hem te horen kregen, dat bij hem een ziekte geconstateerd was en dat hij van de doktoren al te horen had gekregen dat genezing niet meer mogelijk was. Ed legde zijn bestuursfunctie neer en was vast besloten om zijn behandelingen positief tegemoet te gaan. Af en toe was hij nog als bezoeker aanwezig bij diverse wedstrijden en tussen de behandelingen door bleef hij alles op biljartgebied volgen.

Helaas kreeg Ed, net voor de feestdagen, van zijn doktoren te horen dat de behandelingen niet het gewenste resultaat hadden. Het bericht van zijn overlijden, op vrijdagavond 7 januari, kwam voor ons dan ook als een complete verrassing.

Namens het bestuur van de KNBB Sectie Driebanden wensen wij Sjan, de kinderen en hun partners, zijn kleinkinderen, verdere familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te kunnen verwerken. Ed, rust zacht en bedankt voor je vriendschap en samenwerking.

 

Van deze plaats wensen de besturen, directie en medewerkers van de KNBB aan familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verlies.

 

 

Tekst: KNBB Sectie Driebanden
Foto: Jan Rosmulder
Rouwkaart: via familie Ed, met permissie gedeeld

 

Driebanden Overlijden
Volg ons online