Keu van Buffalo.nl voor 8-jarige Joeri Wilkowski

Zoon van Huub en Monique zal na zijn 10e verjaardag, als hij fysiek wat meer aan de matchtafel toe is, toetreden tot selectie Jong Oranje

12 september 2019

Afgelopen weekend heeft Joeri Wilkowski, de 8-jarige zoon van Huub en Monique, op het hoofdkantoor van Buffalo.nl en in het bijzijn van bondstrainers Raimond Burgman en Therese Klompenhouwer, de Jong Oranje keu in ontvangst mogen nemen.

 

 

De keu wordt traditioneel aangeboden door Buffalo.nl, het bedrijf dat al diverse jaren het jeugdbiljarten binnen de sectie Driebanden steunt.

 

 

Joeri Wilkowski heeft in korte tijd al mooie resultaten geboekt. Zo werd hij dit jaar met zijn team Nederlands kampioen, hij bleef zelf ongeslagen, en veroverde hij de harten van vele Europese biljartliefhebbers tijdens het E.K. in Brandenburg door in het foyer een ware "demonstratie" te verzorgen.

 

 

Joeri Wilkowski zal na zijn 10e verjaardag, als hij fysiek wat meer aan de matchtafel toe is, toetreden tot de selectie van Jong Oranje.

 

 

De KNBB sectie Driebanden dankt Buffalo.nl voor de sponsoring van de keu en wenst Joeri Wilkowski een mooie biljartcarrière toe.

 

 

Tekst & foto's: KNBB Sectie Driebanden

Buffalo Driebanden
Volg ons online