KNBB Sectie Driebanden & Buffalo.nl verlengen contract

Talentontwikkeling en naamgeving Buffalo League voor minimaal nog een jaar verzekerd

30 oktober 2019

 

De succesvolle samenwerking tussen KNBB Sectie Driebanden en Buffalo.nl is verlengd. Op de finaledag van de World Cup Driebanden in Veghel werd de overeenkomst formeel getekend door Hans de Bruin (KNBB Sectie Driebanden), Garmt Kolhorn (KNBB) en Roy Budde (Buffalo.nl). Buffalo.nl voert een ruim assortiment biljart tafels, keus, ballen en accessoires van bekende merken.

Het contract wordt verlengd met een jaar, met als belangrijk doel ondersteuning van het talentontwikkelingsprogramma. Tevens is met de verlenging de naamgeving voor de Buffalo League seizoen 2019-2020 bevestigd.

Roy Budde (Buffalo.nl): “We zijn al gedurende een flink aantal jaren zeer tevreden over de samenwerking met de Sectie Driebanden. Sam van Etten komt regelmatig met Bondstrainer Raimond Burgman trainen in ons trainingscentrum/showroom in Amsterdam, vorige maand hebben we Joeri Wilkowski een keu mogen geven, en zo leveren we wel meer bijdragen aan talentontwikkeling. We hebben er baat bij als de jeugd blijft spelen. Dat is ons belangrijkste doel.”

 

“We hebben er baat bij als de jeugd blijft spelen. Dat is ons belangrijkste doel”
Roy Budde (Buffalo.nl)

 

Hans de Bruin (KNBB Sectie Driebanden): “We zijn uiterst verheugd met Buffalo.nl. De Sectie Driebanden is blij met een partner die zozeer het belang van het verder ontwikkelen van talentvolle spelers nastreeft.”

Garmt Kolhorn (KNBB): “Ik sluit mij hier graag bij aan. Mooi dat een goede relatie op deze wijze verder kan worden uitgebouwd in de toekomst.”

 

 

Foto's: KNBB

Buffalo Buffalo League Driebanden
Volg ons online