Lambert Willems overleden

16 januari 2018

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat Lambert Willems afgelopen zaterdag 13 januari op 72-jarige leeftijd is overleden. Lambert Willems heeft in het verleden een enorme betekenis gehad voor de KNBB en de biljartsport en dan in het bijzonder in zijn functie als topsportcoördinator en coördinator opleidingen driebanden/carambole. In de periode dat Lambert actief was gaf hij leiding aan de verschillende coaches en trainers en coördineerde hij de (jeugd)trainingen.

De afscheidsdienst wordt gehouden op zaterdag 20 januari om 14:00 uur in aula De Wik van natuurbegraafplaats De Hoevens, Goorstraat 5 te Alphen, gevolgd door de begrafenis op de natuurbegraafplaats De Hoevens.

Voorafgaande aan de afscheidsdienst is er gelegenheid om afscheid te nemen van Lambert van 13:00 tot 13:30 uur op bovengenoemde locatie.

Na de begrafenis is er gelegenheid de familie persoonlijk te condoleren in de koffiekamer van natuurbegraafplaats De Hoevens.

Van deze plaats wenst de KNBB aan alle nabestaanden, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verlies.

Overlijden
Volg ons online