Nederlanders starten op voor derde dag in World Cup Egypte

Therese Klompenhouwer, Jean Paul de Bruijn (tegen elkaar), Dave Christiani en Glenn Hofman in actie, maar ook de arbiters Willem Hofman en Paul Brekelmans

05 december 2017

EL GOUNA – Het Nederlandse gezelschap in de World Cup in El Gouna gaat een drukke dag tegemoet. Maar liefst zes Nederlanders komen in actie op de derde speeldag: vier spelers en de arbiters Willem Hofman en Paul Brekelmans.

De mooiste affiche is zeker de partij tussen Therese Klompenhouwer en Jean Paul de Bruijn, die jammer genoeg in een bijzaaltje wordt gespeeld, zodat Kozoom er geen rechtstereekse beelden van kan uitzenden.

Glenn Hofman start al om 10.00 uur Nederlandse tijd tegen de Griek Kostas Papakonstantinou. Daarna speelt de Hagenaar later nog tegen de Koreaan Seung Jin Lee.

Jean Paul de Bruijn en Therese Klompenhouwer spelen om 11.30 uur. In die poule speelt verder de Koreaan Chang Hoon Seo, die gisteren de beste speler was op de ranglijst. De Bruijn en Klompenhouwer spelen hun volgende partijen om 14.30 en 17.30.

Dave Christiani komt om 13.00 uur in actie tegen de verliezer van de partij Thomas Andersen-Atsushi Kiyota. Zijn tweede partij speelt Christiani om 16.00 uur.

Kozoom zendt wedstrijden uit op vijf biljarts.

 

 

 

Bruijn, Jean Paul de Christiani, Dave Hofman, Glenn
Volg ons online