Royal Pro sponsor van de KNBB Sectie Driebanden

08 augustus 2019

PETRICH BULGARIJE -  Royal Pro en de KNBB zijn op 6 augustus 2019 een materiaal- en sponsorovereenkomst voor het seizoen 2019-2020 aangegaan voor alleen de KNBB Sectie Driebanden.

Royal Pro is hiermee sponsor van de KNBB Sectie Driebanden en exclusief lakenleverancier van de KNBB Sectie Driebanden voor de volgende activiteiten:
-           Masters Driebanden 2019-2020
-           Bekercompetitie en finale Driebanden 2019-2020

De KNBB Sectie Driebanden is trots op haar samenwerking met Royal Pro, waarmee de activiteiten en ambities van Sectie Driebanden financieel en materieel worden ondersteund. Royal Pro is hiermee exclusief biljartlaken leverancier van de KNBB Sectie Driebanden voor het seizoen 2019-2020 van de hierboven genoemde evenementen.

“Als bestuur van de KNBB Sectie Driebanden zijn we trots op de verbinding met Royal Pro aan onze sectie en onze evenementen Masters Driebanden en de Bekercompetitie Driebanden. De support van Royal Pro helpt ons om onze sportieve ambities te realiseren”.
Bennie Deegens, bestuurslid KNBB sectie Driebanden
 

“We zijn erg blij met het contract tussen de KNBB Sectie Driebanden en Royal Pro. We zijn trots op de samenwerking en bedanken het bestuur van de KNBB Sectie Driebanden voor vertrouwen en geloof in Royal Pro en in mij persoonlijk”.
Pavlos Zachariadis, eigenaar Royal Pro

Driebanden
Volg ons online