Sectieraad Driebanden stemt in met de voorstellen

Op dinsdagavond 27 november vond op het bondsbureau de Sectieraad Driebanden plaats.

Onder leiding van interim-voorzitter Paul Brekelmans werden enkele belangrijke besluiten genomen.

30 november 2018

Mede vanwege de succesvolle Champions League wedstrijd van Ajax was de opkomst wel iets lager dan normaal.

 

 

Zo werd het bestuur bestaande uit Hans de Bruin en Paul Brekelmans uitgebreid met Bennie Deegens. Bennie vult de portefeuille wedstrijdsecretaris in. De oproep voor meer bestuurders en vrijwilligers werd nogmaals herhaald.

De begroting 2019 en de ambitie om meer in te zetten op talentontwikkeling werden door de aanwezige leden aangenomen.

Er werd medegedeel dat er in de loop van december weer een onderhoud plaats zal vinden met de Technische Commissie (bestaande uit Bennie Deegens, Jean Paul de Bruijn, Harry Mathijssen, Carl Verhoeven en Jerry Hermans). Hier worden enkele nieuwe voorstellen doorgesproken die betrekking hebben op het seizoen 2019-2020.

Het bestuur en leden spraken hun lof uit voor de enorme lijst aan (inter)nationale prestaties die in het afgelopen jaar zijn behaald. Daarbij is er vanuit de sectieraad waardering voor de sectie die in samenspraak met derden in de komende jaren meerdere internationale evenementen zoals de World Cup en WK Dames en Junioren, gaan organiseren.

De volgende sectieraad zal in mei 2019 plaatsvinden en daarbij wordt gekeken of het haalbaar is om deze op een zaterdag te organiseren.

Driebanden
Volg ons online