Slotdag van SIS Survival met sterk finaleveld

De finaledag van de SIS 3CC Survival gaat in met een sterk veld in Poule A en Poule B. De kwartfinales in Poule B zijn om 11.00 uur op zaterdagmorgen, vanaf zaterdagmiddag zijn de halve finales. Alle wedstrijden zijn live op Kozoom te zien.

24 juni 2023

UDEN – De SIS arena met zijn prachtige lichteffecten maakt zich op voor de boeiende wedstrijden op de slotdag van de 3CC SIS Survival. De grote kanshebbers hebben zich gemeld voor de finaledag en gaan er vanaf zaterdagmorgen 11 uur een zinderende strijd van maken. Finalisten zijn onder meer Jean van Erp, Sam van Etten, Barry van Beers en Frans van Schaik. En in de B-poule onder meer Frans Bambagt, Rui Texeiora, Marco van Dopperen en Piet Smits.

Sander Jonen plaatste zich vrijdagavond als eerste van zijn poule met 108 punten voor Barry van Beeers met 48. Joris van ’t Zelfden en Huub Wilkowski werden uitgeschakeld met 44 en 40 punten. Adrie Demming won de andere kwartfinale met 101 punten voor Frans van Schaik met 69, Ruydy Gerritsen met 41. Sam van Etten won zijn poule met 128 punten voor Stefan Rutten met 80. Toine Dekkers, een van de kanshebbers na zijn mooie optreden vorig jaar, werd uitgeschakeld met 22 punten. Jordy de Kruijf won zijn poule met 99 punten voor Jean van Erp met 91.

De A-poule is dus al aan de halve finales toe, die zaterdagmiddag om 15.00 uur worden gespeeld. In Poule B worden nog de kwartfinales gespeeld om 11.00 uur als aanloop naar het grote werk.

Jan van de Vorle van de organisatie reed zaterdagmorgen vroeg op de fiets naar het centrum en kon vol trots de namen van alle spelers voor de laatste ronden bekendmaken.

Dat zijn in Poule A, 15.00 uur:

Tafel 1:

Sam van Etten

Stephan Rutten

Adrie Demming

Frans van Schaik

Tafel 2:

Jordy de Kruijf

Sander Jonen

Jean van Erp

Barry van Beers

In Poule B worden eerstw de vier kwartfinales afgewerkt om 11.00 en om 13.00 uur.

11.00:

Karel van der Bijl, Jan-Peter Laros, Tom Penrose, Marco van Dopperen

Frank de Ruijter, Piet Smits, Bert Loogman, Cees van Eindhoven.

13.00:

Frans Bambacht, Martin de Laat, Tom Jacobs (Danny Alberts verhinderd)

Murat Kosar, Rui Texeira, Marcel van Delden, Eelco van der Meer.

De halve finales in Poule B zijn om 17.00 uur. De finale in Poule B om 19.00, de finale in Poule A om 19.15 uur.

 



 

Alle wedstrijden live te volgen op Kozoom. Van harte welkom in het SIS centrum in Uden om de wedstrijden aan de rand van de arena te zien.

 

Tekst Frits Bakker.
Foto's: Paul Brekelmans & SIS

 

Driebanden S.I.S. 3 CC Survival
Volg ons online