Teams aan top DKM Tools League in mooi gevecht om play-offs

De DKM Tools League, de Eredivisie Driebanden, is toe aan de 19e speelronde met veel spanning in de strijd om de plaatsen die rechtgeven op de play-offs. SIS Schoonmaak captain Jan van de Vorle roept op tot motivatie en strijdlust: alle hens aan dek.

29 april 2023

UDEN – De ontknoping van de eredivisie driebanden, de DKM Tools league, nadert met rasse schreden. De 19e ronde staat zondag op de rol met onder andere een wedstrijd om naar uit te kijken: SIS Schoonmaak in een thuiswedstrijd tegen Dallinga. ,,We mogen de tegenstander absoluut niet onderschatten’’, beseft Jan van de Vorle, de teamcaptain van SIS Schoonmaak, die voor deze wedstrijd zijn spelers oproept om een alle-hens-aan-dek mentaliteit te tonen.

 

 

SIS Schoonmaak hoeft zich geen zorgen te maken voor de positie in de play-offs, maar is niet gerust op de huidige vorm van het team. Jan van de Vorle rekent voor: ,,We hebben in de laatste vier wedstrijden drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren.’’ Die serie is voor SIS Schoonmaak ondermaats. De thuiswedstrijd tegen Dallinga, dat vorige week won van Bousema met een teamgemiddelde van 1.802 en Jean Paul de Bruijn met riante cijfers van Martin Horn zag winnen, staat dan ook volop in de schijnwerpers. De affiche op centercourt: Eddy Merckx-Jean Paul de Bruijn.

Jan van de Vorle vraagt in de aanloop naar de laatste competiewedstrijden ook nog eens aandacht voor het SIS 3CC Survival toernooi, de tweede editie die van 19-24 juni wordt gespeeld met aantrekkelijke geldprijzen. De inschrijvingen lopen nog niet storm. ,,We hebben besloten om de deadline met drie dagen te verlengen. Het is nu mogelijk om in te schreven tot woensdag 3 mei. Drie dagen later is de loting in het SIS centrum.’’

De nummer twee van de ranglijst, Dekker Keukens, heeft in theorie een makkelijke middag in de uitwedstrijd tegen het al gedegradeerde Post Luchtkanalen. Tenminste vijf teams zijn in een gevecht verwikkeld om de subtop posities. Cues&Darts speelt de thuiswedstrijd tegen Burgmans Biljarts, Dallinga reist dus naar SIS Schoonmaak, Team Eekhoorn speelt de uitwedstrijd tegen Bousema Lochem en Woonwonder treft het team van J&F Auto’s. Wedstrijden met buitenlandse topspelers om naar uit te kijken zijn onder andere Loncelle-Uymaz, Salman-Peter Ceulemans en Legazpi-Leppens.

Speelronde 19 in DKM Tools league

SIS Schoonmaak-Dallinga.com

Eddy Merckx-Jean Paul de Bruijn

Jean van Erp-Peter De Backer

Raimond Burgman-Steven van Acker

Raymund Swertz-Berry Dallinga

Bousema/JBScues-Team Eekhoorn

Johan Loncelle-Birol Uymaz

Gökhan Salman-Peter Ceulemans

Frans van Schaik-Kurt Ceulemans

Sander Jonen-Jerry Hermans

Cues&Darts/Xtreme-Burgmans Biljarts

Ruben Legazpi-Eddy Leppens

Pierre Soumagne-Anno de Kleine

Wesley de Jaeger-Marco Janssen

Volkan Cetin-Bart Ceulemans

Woonwonder.com-J&F Auto’s/Jorissen

Ismaïl Yasin-Jeffrey Jorissen

Harrie van de Ven-Glenn Hofman

Frank Martens-Joey de Kok

Ad Broeders-Herman van Daalen

Post Luchtkanalen-Dekker/APSprundel

Lesley van Neyen-Dave Christiani

Marc Celen-Barry van Beers

Erwin Hens-Gerwin Valentijn

Wilco van Wijk-Henk Blauwblomme.

Tekst Frits Bakker.
Foto SIS team

 

 

 

 

 

Kozoom League Driebanden
Volg ons online