Vuurwerk verwacht in de Hazelaar

Prachtige halve finales op het programma: Jaspers-Burgman, De Bruijn-Tijssens

20 mei 2017

ROSMALEN - John Tijssens zorgde vrijdagavond voor een huzarenstukje door Jean van Erp, een doorgewinterde Grand Prix speler, uit de halve finale van het toernooi in Rosmalen te houden. Tijssens versloeg Van Erp met 40-36 in 26 beurten en gaf daarmee zijn come-back op het podium glans. De Grand Prix van Rosmalen gaat zaterdag naar de climax.

 

 

John Tijssens treft om 13.00 uur in de halve finale Jean Paul de Bruijn. In de andere halve eindstrijd speelt Dick Jaspers tegen Raimond Burgman.

 

 

Jaspers was de beste winnaar in de kwartfinales door Dave Christiani te verslaan in 16 beurten (40-19, serie 13). Raimond Burgman werd ook nauwelijks bedreigd door Jeffrey Jorissen (40-27 in 25) en Jean Paul de Bruijn versloeg de ster van de vorige Grand Prix, Glenn Hofman, met 40-30 in 20 beurten.

 

 

In de achtste finales was Jean Paul de Bruijn de beste winnaar: 40-18 in 21 beurten tegen Sander Jonen. Dick Jaspers versloeg Kay de Zwart in 23 beurten, Dave Christiani rekende af met Therese Klompenhouwer in 30 beurten, Jeffrey Jorissen was de betere tegen Roland Uijtdewillegen in 30 beurten, Glenn Hofman versloeg Harrie van de Ven in 23 beurten, Jean van Erp won eveneens in 23 beurten van Barry van Beers en John Tijssens had een betere eindsprint tegen Frans van Schaik: 40-36 in 37.

 

 

Tekst: Frits Bakker

Foto's ©Paul Brekelmans

Driebanden Grand Prix
Volg ons online