Wie is de grootste fan van Dick?

Ben jij een fanatieke, positieve, echte Dick Jaspers fan? Misschien kom je dan wel in een leuke mini-documentaire!

17 maart 2019

Hij speelt ook op dit moment in Viersen samen met Raimond Burgman weer de sterren van de hemel: Dick Jaspers. Zijn terugkeer als nummer 1 en als wereldkampioen, zijn vriendelijke verschijning, zijn respect voor de tegenstander, maar ook zijn ongekende vermogen terug te komen in schijnbaar verloren wedstrijden maakt Dick alsmaar populairder.

Ben jij een échte Jaspers fan? Lees dan het onderstaande. Mogelijk is er voor jou een plekje in een mini-documentaire!

Neem dan contact op met Remy Evers via deze pagina of per mail naar thijs@thijsvandemeeberg.nl.

Onderstaand de tekst zoals toegestuurd door Remy & Thijs.

 

 

Wij zijn Remy Evers (26 jaar) en Thijs van de Meeberg (31 jaar) en zijn allebei actief als theatermakers/cabaretiers. Momenteel zijn we bezig met het voorbereiden van een reeks mini-documentaires waarin wij één supporter van een bepaalde sport op een wedstrijddag volgen. Zo ook de supporters van Dick Jaspers.

Hoe is hij/zij met Dick of het biljart in aanraking gekomen? Hoe beleeft hij/zij een wedstrijddag? En hoe beleeft hij/zij een wedstrijd van Dick zelf?

De mini-documentaires (4 tot 6 minuten) zijn een pilot voor televisie, maar zullen in eerste instantie op Youtube/sociale media te zien zijn. We maken een reeks van acht documentaires. De naam van de pilot is 'Remy en Thijs juichen mee'. De andere sporten waar we supporters van gaan volgen zijn o.a.: Formule 1, dresseur, kruisboogschieten, ijshockey en bowlen.

Heel graag komen wij via u in contact met een fanatieke Dick Jaspers supporter of misschien bent u dit wel zelf?! In de bijlage hebben wij u een afbeelding gestuurd met daarin onze oproep. Het zou heel fijn zijn als u deze binnen uw kringen en op de sociale media zou willen delen.

Wij hopen zo uw sport en de supporters achter uw sport zo extra in het zonnetje te zetten. Alvast hartelijk bedankt en we kijken uit naar een inspirerende samenwerking,

Remy Evers & Thijs van de Meeberg

www.remyevers.nl
www.thijsvandemeeberg.nl

Fans Jaspers, Dick Media
Volg ons online