Zundert en Dekker halen vrijdagavond voor eredivisie

Komend weekend vallen de beslissingen in de Nederlandse eredivisie driebanden, de Kozoom league. Morgen, vrijdagavond vanaf 19.30 wordt eerst nog een inhaalwedstrijd gespeeld tussen Topsport Zundert en Dekker/APSprundel. Hier zijn de opstellingen.

09 mei 2024

ZUNDERT – Morgen (vrijdag vanaf 19.30) kunnen biljartliefhebbers genieten van één mooie partij in de Nederlandse eredivisie. Twee teams halen in van de vorige ronde, Zundert en Dekker staan tegenover elkaar in een wedstrijd die belangrijk is voor de plaatsen in de play-offs. Zundert speelt met zijn sterke, geheime wapen Roland Forthomme, Dekker in de traditionele opstelling. Kozoom zendt de wedstrijd live uit.

Topbiljart Zundert en Dekker/AP Sprundel staan op de ranglijst 4e en 5e met een verschil van vier punten. Zundert kan die marge door winst uitbouwen naar 6, Dekker kan door winst op twee punten komen. Komend weekend zijn er nog twee ronden waarin de beslissingen vallen. Dekker speelt uit naar SIS Schoonmaak en thuis tegen Team Eekhoorn, derhalve een loodzwaar programma. Zundert speelt uit tegen Burgmans Biljarts en thuis tegen SIS Schoonmaak, voor dit team zeker ook geen walk-overs. Topbiljart Zundert heeft ook een voorsprong van twee punten op Bousema, dat op de vijfde plaats staat op de ranglijst. De strijd brandt zaterdag (11 mei) en zondag (12 mei) nog een keer in alle hevigheid los met zowat alle grote namen in de teams zoals Tayfun Tasdemir, Martin Horn, Eddy Merckx, Turgay Orak, Birol Uymaz, Nikos Polychronopoulos en in het team van Dallinga de grote meester Raymond Ceulemans.

Morgen, vrijdag, zijn de opstellingen voor de inhaalwedstrijd:

STZ Zundert-Dekker/APSprundel

Roland Forthomme-Dave Christiani

Thorsten Frings-Barry van Beers

Sam van Etten-Gerwin Valentijn

Danny Geysen-Henk Blauwblomme

Tekst: Frits Bakker

Foto Roland Forthomme (Stefan Osnabrug)

 

Driebanden Kozoom Kozoom League
Volg ons online